Guvernul crede ca presa centrala prezinta deformat adevarul

Postat la 18 martie 2010 31 afişări

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca, in baza unor evaluari, Guvernul a ajuns la concluzia ca presa locala este mai obiectiva decat mass-media centrala si aceasta poate fi partener mai bun de comunicare cu oamenii, astfel ca vor mai avea loc sedinte de Guvern in alte orase.

Ministrul Videanu a declarat, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca, in urma unor evaluari, s-a ajuns la concluzia ca mass-media locala este mai obiectiva decat cea de la Bucuresti , iar din acest motiv vor urma sedinte de Guvern si intalniri ale membrilor Executivului cu autoritatile si jurnalistii din mai multe judete ale tarii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Videanu,
Guvern,
presa,
obiectivitate,
incredere,
evaluare
/actualitate/politic/guvernul-crede-ca-presa-centrala-prezinta-deformat-adevarul-5756785
5756785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.