Guvernul Boc prezinta solutia anti-taxa: ultima sansa e „talentul de negociator” al lui Basescu

Postat la 06 mai 2010 9 afişări

Astazi, Traian Basescu se intalneste cu delegatia Fondului Monetar. Ieri, seful statului i-a chemat la Cotroceni pe premierul Boc si mai multi ministri din cabinetul sau.

Surse guvernamentale au declarat pentru Gandul ca ministrii i s-au plans presedintelui ca reprezentantii Fondului sunt inflexibili si preseaza pentru o crestere a cotei unice la 20% si a TVA la 24%. Chiar daca aceleasi surse au rezumat rezultatul intalnirii spunand ca "va fi foarte greu de evitat cresterea TVA si a cotei unice", ministrii isi pun speranta in "talentul de negociator al lui Basescu". Un aliat al Guvernului in negocierea cu FMI ar putea fi si BNR. Aflati si cum PD-L-istii din linia a doua incearca sa salveze imaginea partidului si transmit Guvernului: nu aveti girul nostru pentru marirea taxelor!

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
taxe,
crestere,
Basescu,
Boc,
masuri
/actualitate/politic/guvernul-boc-prezinta-solutia-anti-taxa-ultima-sansa-e-talentul-de-negociator-al-lui-basescu-6094879
6094879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.