Geoana: Anticipez ca la finalul lui 2010 taxele vor creste si mai mult

Postat la 11 iulie 2010 4 afişări

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, duminica, ca, in opinia sa, data fiind contractia economica estimata de specialisti, de -2 sau -3%, la finele lui 2010 vor trebui luate masuri si mai dure pentru cresterea veniturilor la buget, el anticipand ca taxele vor creste si mai mult.

"Aceasta formula de crestere a taxelor nu se va opri aici. Din punct de vedere al cifrelor si al contractiei economice, care va fi mult mai mare decat cea prognozata azi - specialistii economici spun ca vom avea o scadere economica in 2010 de -2, -3 % fata de -0,5%, cat e azi calculata - ceea ce inseamna ca, spre finalul anului, vor trebui sa ia masuri si mai dure de a creste veniturile la buget pentru a acoperi deficitul", a spus Geoana.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Mircea Geoana,
impozite,
taxe,
crestere
/actualitate/politic/geoana-anticipez-ca-la-finalul-lui-2010-taxele-vor-creste-si-mai-mult-6538446
6538446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.