Geoana: Am simtit o schimbare de nuante la FMI, este mai degraba neincredere

Postat la 09 mai 2010 31 afişări

Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat, duminica, dupa intalnirea cu delegatia FMI, ca a simitit "o schimbare de nuanta" din partea Fondului, care denota mai degraba "neincredere", precizand ca masurile economice anuntate de presedintele Basescu nu au fost luate la initiativa FMI.

"Din punct de vedere al FMI, am simtit o schimbare de nuanta. De aceasta data Fondul Monetar si institutiile financiare internationale vor cere Guvernului Romaniei, ca inainte ca transa a cincea sa fie eliberata, sa se faca demonstratia concreta a faptului ca masurile propuse se vor realiza in practica si nu pe vorbe. Deci daca este vorba de o masura de incredere, cred ca mai degraba este o masura de neincredere", a spus Geoana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Geoana,
FMI,
neincredere,
masuri,
Basescu
/actualitate/politic/geoana-am-simtit-o-schimbare-de-nuante-la-fmi-este-mai-degraba-neincredere-6103066
6103066
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.