Financial Times: Guvernul Romaniei este in cel mai bun caz "disfunctional". Presedintele Basescu se poarta ca un "taur intre portelanuri"

Postat la 14 iulie 2010 11 afişări

Guvernul Romaniei este in cel mai bun caz"disfunctional" si in cel mai rau caz incompetent, iar presedintele Traian Basescu se poarta ca "un taur intr-un magazin cu portelanuri".

Guvernul Romaniei este in cel mai bun caz"disfunctional" si in cel mai rau caz incompetent, iar presedintele Traian Basescu se poarta ca "un taur intr-un magazin cu portelanuri", in conditiile in care masurile de austeritate adoptate nu vor face decat sa prelungeasca recesiunea, scrie jurnalistul Chris Bryant, corespundent FT pentru Europa de Est, intr-un comentariu publicat pe site-ul cotidianului britanic.

"Dupa cum stiu romanii cultivati, o nenorocire nu vine niciodata singura. Dupa cateva saptamani mizerabile, pare ca lucrurile se vor inrautati. Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a avertizat ca economia se va contracta probabil cu peste 1,5% in acest an", noteaza Bryant, care citeaza o declaratie acordata de ministrul de Finante Sebastian Vladescu Ziarului Financiar.

"In timp ce Europa de Vest se scalda intr-un val de caldura, Romania face curatenie dupa inundatii severe care au ucis peste 20 de persoane si au cauzat pagube de milioane de euro", scrie jurnalistul britanic.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/financial-times-guvernul-romaniei-este-in-cel-mai-bun-caz-disfunctional-presedintele-basescu-se-poarta-ca-un-taur-intre-portelanuri-6554463
6554463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.