Elena Udrea: "Niciodata un alt premier nu a dat dovada de mai mult curaj decat Emil Boc"

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 07 mai 2011 27 afişări

Economia Romaniei isi revine, "ceea ce dovedeste ca tot ceea ce am spus timp de un an s-a adeverit: altfel nu se putea", afirma Elena Udrea, presedintele PDL Bucuresti si ministrul dezvoltarii, apreciind ca masurile de reechilibrare bugetara luate de guvernul Boc au fost "singura sansa de insanatosire a economiei".

"Niciodata un alt premier nu a dat dovada de mai mult curaj decat Emil Boc", scrie Udrea pe blog. Masurile luate de el "au fost dureroase pentru toti romanii, ne-au aratat unde se afla Romania cu adevarat dupa guvernarea de trista amintire a lui Calin Popescu-Tariceanu - pe marginea prapastiei -, dar ne-au repus pe drumul cel bun".

Elena Udrea continua, afirmand ca "somajul scade, investitiile straine in Romania cresc, consumul creste si el, veniturile romanilor vor incepe sa creasca, se reporneste chiar si creditarea". Concluzia ei este ca romanii voteaza dreapta politica, pentru ca "ei vad in valorile noastre singura sansa de progres real, de imbunatatire a vietii lor de zi cu zi".

In schimb, afirma ea, PNL "s-a aruncat cu trup si suflet in bratele PSD. Si ca o bunicuta iubitoare, socialistii lui Iliescu si Nastase i-au primit, i-au cocolosit, urmand sa-i distruga asa cum au facut si cu PNTCD". Udrea conchide ca PDL a ramas singrul partid care se adreseaza electoratului de dreapta din Romania.

Un sondaj al CCSB publicat in aceasta saptamana arata ca numai 17,9% dintre romani au incredere in PDL, in timp ce PNL se bucura de increderea a 37,5% dintre respondenti, iar PSD are 33,9%. Un alt sondaj, realizat de CURS in aprilie, arata ca USL are 59% din intentiile de vot, in timp ce PDL doar 17%. Un al treilea sondaj, realizat de CSOP, releva intentii de vot de 57% pentru USL si 20% pentru PDL.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/elena-udrea-niciodata-un-alt-premier-nu-a-dat-dovada-de-mai-mult-curaj-decat-emil-boc-8243584
8243584
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.