Elena Udrea: "Daca ar fi ajuns Geoana presedinte, Vanghelie ma arunca in puscarie"

Postat la 09 aprilie 2010 23 afişări

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, sustine, intr-o postare publicata pe blogul personal, ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, intentiona sa o aresteze, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale.

"Anul trecut, pentru ca se apropia campania electorala, eram infierata pentru diversele campanii derulate, pentru ca, nu-i asa, ce-s alea si la ce ne folosesc? Domnul Vanghelie era chiar decis, in cazul unei victorii a protejatului sau si al domnului Voicu, sa ma arunce in puscarie. Acum, cand banii alocati promovarii sunt mult mai putini, toata lumea ma intreaba de promovare", sustine Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Elena Udrea,
Turism,
Geoana,
Vanghelie,
puscarie
/actualitate/politic/elena-udrea-daca-ar-fi-ajuns-geoana-presedinte-vanghelie-ma-arunca-in-puscarie-5846322
5846322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.