Elena Udrea a primit de la partid o trambulina sa sara la Primaria Capitalei. Vanghelie, contracandidatul care inca nu este, simte fiori

Postat la 20 iulie 2010 8 afişări

Premierul Emil Boc i-a indeplinit, ieri, Elenei Udrea cea mai recenta dorinta: a propulsat-o in functia de presedinte interimar la PDL Bucuresti, loc ravnit de cateva luni de ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale.

Udrea n-a participat la sedinta Biroului Permanent National al PDL, pentru ca se afla in vizita oficiala la Budapesta, astfel ca a fost nevoie de cineva care s-o propuna si sa-i pledeze cauza. Lipsa ministrului a fost suplinita de insusi Emil Boc. Premierul a tinut un minidiscurs despre importanta organizatiei de Bucuresti si a incheiat spunand: "O propun ca presedinte interimar pe d-na ministru Elena Udrea". Pentru membrii BPN, a fost semnalul ca tabara "greilor" din partid a cedat si ca a invins Udrea, pe care acestia incearca de cateva luni sa o impiedice sa puna mana pe filiala din Capitala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
alegeri,
partid,
Elena Udrea,
conducere,
Bucuresti
/actualitate/politic/elena-udrea-a-primit-de-la-partid-o-trambulina-sa-sara-la-primaria-capitalei-vanghelie-contracandidatul-care-inca-nu-este-simte-fiori-6623396
6623396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.