Elena Udrea a impartit sinistratilor din Saucesti ciocolata si pantofi negri cu toc

Postat la 09 iulie 2010 37 afişări

Elena Udrea a mers joi seara in comuna bacauana Saucesti, grav afectata de inundatii, aducand cu ea ajutoare pentru sinistrati: ciocolata si pantofi negri cu toc. Aflat alaturi de Udrea, Mihai Banu, deputat PDL de Bacau, a spus despre pantofi ca sunt "numai buni pentru bal".

Ministrul Dezvoltarii si Turismului a ajuns la Saucesti in jurul orei 19.00. A venit cu mai multe sacose pline cu ciocolata, spunand ca a golit o benzinarie, informeaza Mediafax. Copiilor care i-au iesit in cale, ministrul Udrea le-a dat ciocolata. Femeilor din comuna le-a impartit dintr-un camion pantofi negri cu toc, eleganti. "Avem si pantofi frumosi", a spus Udrea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/elena-udrea-a-impartit-sinistratilor-din-saucesti-ciocolata-si-pantofi-negri-cu-toc-6528560
6528560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.