Elena Basescu explica masurile lui tata in Parlamentul European

Postat la 21 mai 2010 14 afişări

Elena Basescu a vorbit saptamana acesta, in plenul Legislativului European de la Strasbourg, despre Executivul roman care a fost nevoit sa reduca salariile bugetarilor, pensiile, ajutorul de somaj si sa taie subventiile.

"Avand in vedere aceste masuri deosebit de dure pentru a se asigura cheltuirea eficienta a banului public este nevoie ca achizitiile publice sa se faca in modul cel mai transparent si rapid posibil. De asemenea, trebuie incurajate utilizarea sistemelor electronice de licitatii care duc la eliminarea coruptiei si fraudei din sistemul achizitiilor publice", a explicat fiica cea mica a presedintelui.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Elena Basescu,
masuri,
reducere,
pensii,
salarii
/actualitate/politic/elena-basescu-explica-masurile-lui-tata-in-parlamentul-european-6141211
6141211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.