Dragnea: Solutia de iesire din criza ar fi ca PDL sa fure mai putin, nu cu camionul, ci cu Loganul

Postat la 14 mai 2010 6 afişări

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Botosani, ca solutia de iesire din criza ar fi ca PDL sa fure mai putin, "nu cu camionul, ci cu Loganul", apreciind ca situatia actuala din Romanie este efectul instituirii unui "stat aproape mafiot, clientelar".

Prezent, vineri, la Botosani, Dragnea a criticat dur masurile de austeritate anuntate de Guvern, aratand ca "ceea ce se intampla astazi in Romania este efectul instituirii unui stat aproape mafiot, a unui stat clientelar care, cu cinism, hotaraste ca furturile care se intampla din banii publici sunt suportate de categoriile sociale care au cele mai mari greutati", ransmite corespondentul MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Dragnea,
criza,
PDL,
iesire,
furt,
reactii
/actualitate/politic/dragnea-solutia-de-iesire-din-criza-ar-fi-ca-pdl-sa-fure-mai-putin-nu-cu-camionul-ci-cu-loganul-6120506
6120506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.