De ce vrea "dictatorul" Geoana sa taie salariile celor care blocheaza plenul

Postat la 17 martie 2010 7 afişări

Blocajul din Senat se mentine si in aceasta saptamana, dupa ce grupul parlamentar PD-L a refuzat din nou sa voteze ordinea de zi stabilita in cadrul Biroului Permanent al camerei superioare.

Tactica folosita, marti, de pedelisti pentru a-l inlatura pe Mircea Geoana de la sefia Senatului a fost aceeasi cu cea la care acestia au recurs miercurea trecuta. Aflat in formatie completa, bucurandu-se inclusiv de prezenta ministrilor Radu Berceanu si Vasile Blaga, PD-L a atacat inca de la inceputul sedintei de plen, profitand de faptul ca Geoana a permis inceperea declaratiilor politice fara a supune la vot ordinea de zi. Cel care a deschis lupta a fost Traian Igas.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Geoana,
salarii,
plen,
sedinta,
blocaj
/actualitate/politic/de-ce-vrea-dictatorul-geoana-sa-taie-salariile-celor-care-blocheaza-plenul-5751673
5751673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.