De ce-i sustine Berceanu pe regii asfaltului: „Daca era constructorul X din Italia, isi lua un Ferarri, platea taxe in Italia, si nu in Romania”

Postat la 19 aprilie 2010 15 afişări

"N-am bani!" Este leitmotivul raspunsurilor pe care ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, le-a dat ieri, la dialogul cu cititorii ziarului, la Videochatul Gandul si apoi a apoi la Interviurile Gandul. Este si motivul pentru care, spune ministru, "probabil ca nu vom inaugura niciun kilometru de autostrada in 2010".

Oricum, a precizat Berceanu, planurile nu au fost gandite strategic de la bun inceput, asa ca, pe hartie, prioritar va fi, de acum incolo, tronsonul de autostrada Sibiu-Pitesti.

Intrebat cum se face ca intr-o tara fara drumuri exista atatia regi ai asfaltului, Berceanu a admis ca "e un business bun" constructia de drumuri, pe de o parte pentru "regi", care-si pun adaosuri de 10 la suta, pe de alta parte pentru stat, care le ia taxe si impozite pe masinile de milioane de euro pe care si le cumpara.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/de-ce-i-sustine-berceanu-pe-regii-asfaltului-daca-era-constructorul-x-din-italia-isi-lua-un-ferarri-platea-taxe-in-italia-si-nu-in-romania-5945671
5945671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.