Cum se protejeaza de curs. Berceanu: "Am un depozit in euro si il las dracu’ acolo. Nu cere de mancare"

Postat la 05 iulie 2010 42 afişări

Dupa un inceput de saptamana zbuciumat, leul s-a apreciat vineri, calmandu-i pe romanii care au intrat in panica din cauza datoriilor in euro.

Lunea trecuta, moneda nationala a inregistrat cel mai prost curs oficial din istorie, de 4,3257 lei/euro, prabusirea sa fiind cauzata nu de vreun atac speculativ, ci de marile companii, de romanii bogati, dar si de cei de rand care au dat buzna la ghiseele bancare si la casele de schimb valutar pentru a cumpara valuta, speriati de posibilitatea unei deprecieri masive. Ziarul Gandul a incercat sa ia pulsul valutar si al politicienilor si sa afle pe ce trend financiar sunt dispusi sa parieze cand vine vorba de banii lor: renunta la economiile in lei pentru euro sau mizeaza pe un leu puternic, in ciuda deprecierii de moment.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
curs valutar,
datorii,
depreciere,
leu,
euro
/actualitate/politic/cum-se-protejeaza-de-curs-berceanu-am-un-depozit-in-euro-si-il-las-dracu-acolo-nu-cere-de-mancare-6492840
6492840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.