Culmea tupeului: Berceanu e nemultumit de drumurile din Romania

Postat la 22 ianuarie 2010 46 afişări

Parcul auto al ministrului Radu Berceanu are de suferit de pe urma infrastucturii din Romania, care ii cauzeaza neplaceri ministrului. In curtea demnitarului se afla un Mercedes S500 pentru el, un Tiguan al sotiei, un Renault 19 de care nu isi mai aminteste si o Toyota cu trei usi pe care nu o poate vinde.

Soferul Radu Berceanu e nemultumit de cum arata drumurile din Romania. Ministrul Radu Berceanu spune ca ar avea nevoie de trei - patru ori mai multi bani, pe an, ca sa poata repara infrastructura. "Stiu ca romanii il injura pe ministru pentru ca sunt drumurile proaste, dar eu lucrez cu materialul clientului, nu pot face mai mult decat in cuantumul banilor alocati ministerului. Cred ca ministrul ar trebui sa fie un magician care sa faca autostrazile cu bagheta. Nimeni nu poate face mai mult decat este prevazut in buget si anul trecut am avut de vreo patru ori mai putini bani decat am avut nevoie. Mai important e sa imparti banii pe proiecte putine care sa fie finalizate decat sa dai cate un pic la fiecare si sa nu se termine niciunul", a declarat pentru Gandul Radu Berceanu.

Cititi mai multe despre masinile ministrului Transporturilor pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soferi,
guvern,
Berceanu,
gropi,
drumuri,
infrastructura
/actualitate/politic/culmea-tupeului-berceanu-e-nemultumit-de-drumurile-din-romania-5404275
5404275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.