Cristian Preda: Sorin Oprescu, pe postul fetei "un pic însărcinate"

Postat la 03 septembrie 2011 9 afişări

Sorin Oprescu a definit formula candidaturii sale de la anul: independent sub sigla USL, formulă care este însă de fapt "înrudită cu una mult mai celebră: doctorul a ajuns să joace rolul fetei 'un pic însărcinate'", apreciază europarlamentarul Cristian Preda.

Este, totuşi, un progres, scrie Preda pe blogul său, având în vedere că "în 2008, actualul primar a jucat comedia independenţei făcându-şi campanie cu ajutorul pesediştilor care nu susţineau candidatura lui Cristian Diaconescu". Acum, în schimbul sumării calităţii de independent, el "le dă o mână de ajutor fricoşilor din USL care nu au niciun candidat pentru Bucureşti", afirmă Preda, întrebându-se dacă "va merge urciorul de două ori la apă".

Cristian Preda a declarat în această săptămână că vrea să candideze la Primăria Capitalei în 2012, împotriva lui Sorin Oprescu, dacă va fi susţinut de PDL. Până acum, Theodor Paleologu şi Silviu Prigoană şi-au anunţat intrarea în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

Sorin Oprescu a făcut cunoscut că va candida independent la alegerile din 2012, dar sprijinit de USL, astfel că sigla pe care ar dori să o aibă este "Candidatul independent Oprescu Sorin Mircea sprijinit de USL". Liderii PSD au făcut de mai multă vreme demersuri pe lângă Oprescu pentru ca acesta să accepte sprijinul partidului în cursa electorală pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cristian-preda-sorin-oprescu-pe-postul-fetei-un-pic-insarcinate-8692109
8692109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.