Conflict Rusia-OSCE

Postat la 06 noiembrie 2007 1 afişăre

Organizatia pentru Cooperare si Securitate in Europa - OSCE - a declarat ca Rusia impune restrictii fara precedent la adresa misiunii de observatori pentru alegerile parlamentare de luna viitoare.

Organizatia pentru Cooperare si Securitate in Europa - OSCE - a declarat ca Rusia impune restrictii fara precedent la adresa misiunii de observatori pentru alegerile parlamentare de luna viitoare. OSCE a confirmat ca a primit o invitatie din partea Moscovei, dar a precizat ca prerogativele observatorilor au fost limitate. Moscova a invitat doar 70 de observatori la alegerile de anul acesta, fata de 400, cati au participat la scrutinul din 2003. Presedintele in functie, Vladimir Putin, conduce lista de candidati ai partidului Rusia Unita, sondajele creditandu-l in acest moment cu peste 65% din intentiile de vot.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OSCE,
Rusia,
scrutin
/actualitate/politic/conflict-rusia-osce-1027125
1027125
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.