Concedierea bugetarilor - regia: Basescu si Boc

Postat la 20 aprilie 2010 46 afişări

Dupa ce in 2009, Guvernul Boc a facut doar restructurari minore in sectorul bugetar, presedintele Traian Basescu a chemat ministrii la Palatul Cotroceni pentru ca nu a vazut prea multi someri de la stat.

Discutia va fi una televizata, ea plecand, de altfel, de la invitatia prezidentiala care a fost facuta tot intr-o emisiune tv. Intalnirea are loc cu mai putin de doua saptamani inainte de vizita FMI la Bucuresti. Fondul Monetar a revizuit in scadere prognoza de crestere economica a Romaniei, ceea ce presupune ca Executivul de la Bucuresti pentru a ajusta cifrele trebuie sa faca reduceri si mai mari in sectorul bugetar. Guvernul Boc vorbeste, in schimb, pe mai multe voci.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
Boc,
concediere,
bugetari,
someri
/actualitate/politic/concedierea-bugetarilor-regia-basescu-si-boc-5965851
5965851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.