Ce a omis Boc sa spuna din noua Constitutie a lui Basescu

Postat la 22 aprilie 2010 14 afişări

Proiectul de revizuire a Constitutiei, publicat, ieri seara, pe site-ul Palatului Cotroceni, impinge Romania inca un pas spre o republica prezidentiala si rezolva o parte dintre "obsesiile" cu care Traian Basescu a ramas in urma luptei de gherila cu Parlamentul din timpul primului mandate.

Cateva din articolele proiectului de modificare a Constitutiei, pe care premierul Emil Boc a evitat, voit sau nu, sa le prezinte, miercuri dimineata, in conferinta de la Palatul Victoria, vor ostiliza Opozitia si vor enerva Consiliul Superior al Magistraturii. Opozitia se declarase si asa deja "jignita" (Adrian Nastase, PSD) de "propunerile tampite" (Eugen Nicolaescu, PNL), dar si de modalitatea prin care puterea a inteles sa comunice modificarea legii fundamentale a Romaniei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
Boc,
constitutie,
modificari,
revizuire
/actualitate/politic/ce-a-omis-boc-sa-spuna-din-noua-constitutie-a-lui-basescu-6004151
6004151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.