Calimente: Basescu, pe post de Moise la inundatii; "doamna blonda" cu cizme "D&G"

Postat la 08 iulie 2010 70 afişări

Deputatul PNL Mihaita Calimente a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu a mers in zonele inundate pentru ca "si-a imaginat ca asa cum a despicat Moise apele, asa va opri el inundatiile", in timp ce "doamna blonda" era incaltata cu cizme de cauciuc "Dolce&Gabbana".

Deputatul Mihaita Calimente a declarat ca nu intelege motivul pentru care Traian Basescu s-a deplasat in zonele inundate, intrucat seful statului nu i-a incurajat pe sinistrati, ci i-a dojenit. "Desi nu are atributii, daca tot a mers la inundatii se presupune ca a facut acest lucru ca sa ii incurajeze pe sinistrati, insa ceea ce am vazut a fost ca i-a dojenit, i-a tras de urechi. El si-a imaginat ca, asa cum a despicat Moise apele, asa va opri el inundatiile", a afirmat Calimente. Calimente a spus ca a observat ca "doamna blonda" avea cizme de cauciuc marca "D&G", neprecizand la cine se refera.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Calimente,
inundatii,
Udrea,
Basescu
/actualitate/politic/calimente-basescu-pe-post-de-moise-la-inundatii-doamna-blonda-cu-cizme-d-g-6524958
6524958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.