Bulgaria: razboi intre fostul si actualul premier

Postat la 19 iulie 2010 16 afişări

Fostul premier bulgar Serghei Stanisev, liderul Partidului Socialist, aflat in opozitie, a fost pus sub acuzare oficial in cazul scurgerii unor informatii in legatura cu un raport secret privind crima organizata.

"Este absurd pentru un fost premier sa fie adus in fata justitiei ca un functionar ce se ocupa de dosare", a declarat Stanisev, in timp ce parasea cladirea Serviciului National de Investigatie. El l-a acuzat din nou pe premierul de centru-dreapta Boiko Borisov ca a exercitat presiuni asupra procurorilor şi a reamintit ca la inceputul anilor '90, tatal sau a fost si el acuzat, fiind achitat la trei luni dupa ce a decedat.

In octombrie 2009, Stanisev a fost chestionat in legatura cu scurgerile de informatii privind un raport secret, dar el a negat orice neregula, descriind cazul ca o provocare si un exemplu de "presiune" politica.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/bulgaria-razboi-intre-fostul-si-actualul-premier-6584956
6584956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.