Borbely deschide usa UDMR si spre noua alianta PSD-PNL: USL este o alianta "interesanta"

Postat la 07 februarie 2011 11 afişări

Vicepresedintele executiv al UDMR, ministrul Mediului, Borbely Laszlo, a declarat, sambata, ca noua alianta constituita de PSD, PNL si PC este "interesanta" si ca probabil la alegeri va arata "cat este de functionala si viabila". El a spus ca, de 20 de ani, in Romania nu s-au clarificat unele aliante ideologice, iar noua alianta este interesanta pentru ca reuneste doctrine foarte diverse.

"Este o alianta interesanta. Eu de 20 de ani asa vad, ca in Romania nu am reusit sa clarificam totusi unele aliante ideologice. Deci este o alianta din care face parte un partid liberal, un partid social-democrat si un al treilea, care in ultima perioada este un partid de dreapta, dar a fost in coalitie cu un partid de stanga. Va trebui sa vedem ce se va intampla in continuare, cum isi va defini rolul ei aceasta alianta pe esichierul politic din Romania si ce mesaje va da. Si in programe am inteles ca sunt unele puncte in care s-au inteles cum pot sa puna una langa alta o ideologie social-democrata cu o ideologie clar liberala, care a fost pana acum ideologia PNL si, evident, probabil la alegeri ne vom da seama cat de functionala si viabila este aceasta alianta".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udmr,
politic,
usl,
alianta,
guvernare
/actualitate/politic/borbely-deschide-usa-udmr-si-spre-noua-alianta-psd-pnl-usl-este-o-alianta-interesanta-7957834
7957834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.