Boc ii raspunde lui Basescu: Impozitarea pensiilor nu ajunge

Postat la 11 iulie 2010 11 afişări

Taxa pe Valoarea Adaugata poate fi scazuta numai daca vor fi gasite masurile necesare acoperirii veniturilor aduse de aceasta la bugetul de stat, iar respectivele masuri vor fi acceptate de Parlament, pentru ca doar impozitarea pensiilor nu este suficienta, a declarat, duminica, la Tulcea, Emil Boc.

La finalul sedinţei Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Tulcea, premierul Emil Boc a fost intrebat de jurnalisti daca este posbil ca in perioada imediat urmatoare Guvernul sa decida scaderea TVA.

"Daca vom gasi o masura alternativa si acea masura va putea fi aprobata de Parlament, se va face. In acest moment, lucram la foarte multe scenarii, nu de acum, ci de foarte multa vreme, si pana la finalizarea bugetului pentru 2011 vom lucra in continuare. Repet, cu aceasta dubla conditie: sa gasim masurile care se pun in locul TVA si pe de alta parte acele masuri sa fie acceptate de catre Parlament", a spus Boc.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
TVA,
scadere,
pensii,
impozitare
/actualitate/politic/boc-ii-raspunde-lui-basescu-impozitarea-pensiilor-nu-ajunge-6538422
6538422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.