Boc, huiduit pe centura. Premierul se plange ca au fost strigaturi aranjate

Postat la 16 iulie 2010 10 afişări

Pe o vreme capricioasa, cu nori care amenintau din clipa in clipa sa reverse ploi torentiale, limuzinele de la Palatul Victoria s-au oprit ieri dupa-amiaza, intr-un nor de praf, langa pilonii unui pasaj neterminat de la Chitila, care va prelua traficul de pe centura de nord a Capitalei, trecand peste DN7.

Cum era joi, premierul Emil Boc a coborat din masina imbracat cu o camasa violet, dornic sa vada cum merg lucrarile de largire la patru benzi a centurii. Din alta masina, la costum, a iesit ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Cu doar cateva minute inainte de sosirea delegatiei guvernamentale, jandarmii au "curatat" zona, gonindu-i pe cei cativa cetateni care dadeau la peste pe malul lacului din apropiere, iar directorul responsabil cu centurile ocolitoare din cadrul CNADNR, Ovidiu Barbier, se plangea ca va fi nevoit sa intrerupa circulatia pe DN7 toata luna august, pentru a putea monta tablierul metalic al pasajului, deja fabricat la Vulcan.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
centura,
Boc,
huiduieli,
nemultumiri
/actualitate/politic/boc-huiduit-pe-centura-premierul-se-plange-ca-au-fost-strigaturi-aranjate-6574537
6574537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.