Boc despre numirea ministrului Muncii: Am o lista scurta. Nu inteleg graba, sunt un ardelean molcom

Postat la 03 iunie 2011 13 afişări

Premierul Emil Boc a declarat joi ca lista cu propunerile pentru noul ministru al Muncii s-a scurtat si ca urmeaza sa o discute cu colegii sai.

"Am o lista scurta pe care o voi discuta cu colegii mei si pe care o voi pune de acord cu presedintele", a spus Boc. Intrebat daca i-a placut activitatea de la Ministerul Muncii, Emil Boc a precizat ca aceasta este soarta lui, sa aiba "doua norme tot timpul", precizand ca dupa expirarea interimarului sau de la Ministerul Muncii va ramane premier si presedintele PDL. Premierul a raspuns jurnalistilor care-i aminteau ca interimatul sau ia sfarsit in 5 iunie, vineri fiind ultima zi lucratoare, sustinand ca nu intelege "de ce atata graba", ca doar el este "un ardelean molcom". Numele presedintelui Comisiei prezidentiale pentru analiza riscurilor sociale si demografice din Romania, Marian Preda, este vehiculat in PDL pentru Ministerul Muncii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
ministru,
ministerul muncii,
boc,
numire
/actualitate/politic/boc-despre-numirea-ministrului-muncii-am-o-lista-scurta-nu-inteleg-graba-sunt-un-ardelean-molcom-8309727
8309727
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.