Boc despre faptul ca a fost huiduit de 1 Decembrie: Democratia in Romania este consacrata de 20 ani

Postat la 01 decembrie 2010 14 afişări

Premierul Emil Boc a caracterizat faptul ca a fost huiduit la ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf drept o expresie a democratiei, care este consacrata in Romania de 20 ani, si a precizat ca el a fost desemnat sa fie prezent la parada de catre "structurile abilitate".

Intrebat de jurnalisti de ce a fost huiduit la parada din Bucuresti si de ce i s-a prezentat lui onorul militar, si nu presedintelui Senatului, Mircea Geoana, premierul a raspuns: "Democratia in Romania este consacrata de 20 de ani, iar in privinta reprezentarii la parada, eu am fost desemnat de structurile abilitate".

El a transmis cetatenilor, ca mesaj de 1 Decembrie, sa fie mandri ca sunt romani, deoarece poporul a reusit de-a lungul vremurilor sa reziste la toate imperiile - Otoman, Habsburgic, Austro-Ungar, Tarist.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/boc-despre-faptul-ca-a-fost-huiduit-de-1-decembrie-democratia-in-romania-este-consacrata-de-20-ani-7768308
7768308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.