Boc arunca ministrii in lupta televizata cu apa. Viiturile au luat 0,6% din PIB

Postat la 01 iulie 2010 13 afişări

Dupa o sedinta de Guvern de peste noua ore, seful Executivului a prezentat, miercuri noapte, echipele ministrilor care vor merge in teritoriu, in judetele afectate de inundatii.

Boc a anuntat ca el va merge alaturi de Vasile Blaga si de Laszlo Borbely in Braila, Galati si Tulcea, Elena Udrea si Radu Berceanu vor merge la Suceava si Botosani, iar Adriean Videanu in Neamt. De asemenea, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, va merge vineri in Bacau, iar cel al Agriculturii, Mihail Dumitru, in Iasi. "Ministrii vor pleca de maine in teritoriu spre a fi prezenti acolo unde este nevoie de a lua decizii si de a sprijini autoritatile locale", a spus premierul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
inundatii,
ministri,
Boc
/actualitate/politic/boc-arunca-ministrii-in-lupta-televizata-cu-apa-viiturile-au-luat-0-6-din-pib-6468916
6468916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.