Boagiu si reforma "big brother": cladirea in care se fac licitatii de 2,5 miliarde de euro – supravegheata video

Postat la 11 februarie 2011 7 afişări

In timp ce Transporturile pregatesc licitatiile pentru noi kilometri de autostrada, proiectele vechi continua sa sufere. Din cele 67 de situri arheologice de pe tronsonul Cernavoda-Constanta doar 25 au fost descarcate. Seful de la Drumuri spune insa ca nu vor fi intarzieri.

Pentru a se asigura integritatea licitatiilor de aproape 2,53 de miliarde de euro care vor avea loc in perioada 15 februarie - 15 aprilie, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a dispus montarea de camere video, asigurarea unor servicii de paza dar si permiterea accesului doar pe baza actelor de identitate.

"La inceputul si la finalul fiecarei zile de activitate, incaperile in care se vor desfasura licitatiile vor fi descuiate si incuiate de catre persoanele implicate in procesul de evaluare, cheile urmand a fi inmanate persoanelor care asigura accesul in incinta, in plic sigilat, sub semnatura de predare-primire", se precizeaza intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boagiu,
video,
licitatii
/actualitate/politic/boagiu-si-reforma-big-brother-cladirea-in-care-se-fac-licitatii-de-2-5-miliarde-de-euro-supravegheata-video-7974927
7974927
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.