Blaga: Vazand cazul Voicu, ar fi demn ca Geoana sa se gandeasca daca mai poate conduce Senatul

Postat la 01 aprilie 2010 13 afişări

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, la postul B1, ca data fiind evolutia cazului Voicu, considera ca ar fi demn ca Mircea Geoana sa se gandeasca serios daca mai poate conduce Senatul, dand asigurari ca PDL nu va renunta la revocarea acestuia din functie.

"Eu cred ca, si o spun cu toata sinceritatea, ca indiscutabil, vazand si aceasta evolutie din cazul Voicu, unde se putea ajunge, eu cred ca poate ar fi demn ca si domnul Geoana sa se gandeasca foarte serios daca mai poate conduce Senatului", a declarat secretarul general al PDL, precizand ca senatorul Catalin Voicu a condus Departamentul de ordine publica al PSD-ului in perioada in care Mircea Geoana a fost presedinte al PSD.

Vasile Blaga a tinut sa ii taxeze si pe colegii sai din Senat care nu au pregatit mai temeinic, din punct de vedere procedural, acest demers de revocare din functie a presedintelui Senatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Vasile Blaga,
Geoana,
Senat,
conducere,
revocare
/actualitate/politic/blaga-vazand-cazul-voicu-ar-fi-demn-ca-geoana-sa-se-gandeasca-daca-mai-poate-conduce-senatul-5795205
5795205
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.