Blaga: Nu vad economia daca se reduc ministerele

Postat la 13 iunie 2010 46 afişări

Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a declarat, intr-o emisiune difuzata de ProTv, ca nu vede care ar fi economia in acest moment daca s-ar reduce numarul de ministere si a aratat ca premierul are obligatia si dreptul de a evalua permament activitatea ministrilor si de a face oricand remaniere.

Intrebat in legatura cu propunerea primarului Sectorului 3, Liviu Negoita, de reducerea la opt a numarului de ministere, Blaga a spus ca aceasta a fost o propunere nediscutata in partid. "A fost o astfel de propunere a lui (Liviu Negoita - n.r.), a fost o propunere nediscutata", a precizat Blaga la ProTv.

Intrebat in legatura cu oportunitatea reducerii numarului de ministere, Blaga a raspuns: "Nu vad care ar fi foarte marea economie in acest moment".

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
economie,
ministere,
reducere,
Vasile Blaga
/actualitate/politic/blaga-nu-vad-economia-daca-se-reduc-ministerele-6395411
6395411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.