Blaga: Guvernul Boc ar trebui sa plece daca se ajunge la cresterea taxelor

Postat la 13 iunie 2010 13 afişări

Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a declarat, intr-o emisiune care va fi difuzata, duminica, de Pro TV, ca motiunea de cenzura nu are sanse de a fi adoptata, ca este convins ca nu se va ajunge la cresterea taxelor si ca Guvernul Boc ar trebui sa plece daca acest lucru se va intampla.

Vasile Blaga nu crede ca motiunea de cenzura are sansa de a fi votata in Parlament si adauga ca, in cazul putin probabil in care aceasta va trece, nu i se pare oportun sa fie atacat votul la Curtea Constitutionala si aceasta pentru ca Guvernul trebuie sa demonstreze ca se bucura de sustinere parlamentara, se arata intr-un comunicat al Pro Tv.

Ministrul Administratiei si Internelor mai spune ca este convins ca masurile de austeritate vor fi aprobate de Curtea Constitutionala.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/blaga-guvernul-boc-ar-trebui-sa-plece-daca-se-ajunge-la-cresterea-taxelor-6391072
6391072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.