Berceanu da de inteles ca PDL revine la votul uninominal

Postat la 14 aprilie 2010 8 afişări

Direct vizat de declaratiile lui Traian Basescu conform carora votul la pachet al celor patru prim-vicepresedinti PD-L ar semnifica nasterea unei "gasculite" la coonducerea formatiunii, ministrul Radu Berceanu da de inteles ca revenirea la votul uninominal este foarte probabila.

"Intotdeauna partidul a tinut cont de parerea si opiniile exprimate de Traian Basescu si probabil o sa fie o discutie si despre chestiunea asta. S-ar putea ca primul care va reactiona si veti spune ca respecta tot ce spune presedintele Basescu, ceea ce asa e, ar putea fi chiar Emil Boc, care sa spuna: «Dom'le, stiti ce? ! Eu nu vreau sa vin cu patru alaturi de mine»", a spus, miercuri, Berceanu, la Realitatea FM. Considerand ca "nu e chiar o foarte foarte mare problema ca presedintele vine alaturi de inca patru persoane", Radu Berceanu spune ca nu se mai "amesteca" in redactarea statutului deoarece "sunt niste generatii mai noi care trebuie sa-si spuna parerea, sa mearga ei in frunte cu schimbarile astea".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Berceanu,
Boc,
PDL,
Basescu,
partid
/actualitate/politic/berceanu-da-de-inteles-ca-pdl-revine-la-votul-uninominal-5895974
5895974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.