Basescu: Sper ca Guvernul sa nu mareasca iar TVA, fara sa impoziteze toate veniturile

Postat la 07 iulie 2010 19 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la RRA, ca spera ca, de la 1 ianuarie, Guvernul sa nu majoreze din nou TVA, fara sa fi impozitat toate veniturile, inclusiv pensiile.

"Mi-am asumat tot oprobiul anuntului cu reducerea pensiilor. Exista si alta varianta: impozitarea pensiilor, cota unica introdusa la pensii. Cred ca suntem intr-un cliseu. Eu nu spun ca pensionarii au venituri suficiente, dar, privind pe statisticile oficiale din 2007, saracia la nivelul pensionarilor este de 15,7%, iar in zona celor tineri este de 37%. Cred ca a venit timpul sa iesim din clisee si din povesti", a declarat Basescu la Radio Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Basescu,
TVA
/actualitate/politic/basescu-sper-ca-guvernul-sa-nu-mareasca-iar-tva-fara-sa-impoziteze-toate-veniturile-6516321
6516321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.