Basescu si portocaliii. Cum s-a batut cu "stelele partidului" in sedinta PDL

Postat la 01 februarie 2011 12 afişări

Presedintele Traian Basescu le-a cerut, luni seara, parlamentarilor PDL sa contracareze mediatic Opozitia si le-a reprosat liderilor partidului ca nu ies la bataie.

"Stelele partidului stau si ei in transee, dar stau in asa fel incat sa nu ii atinga glontul si trimit la inaintare infanteria, sa incaseze pentru ei", a spus presedintele, conform unor surse participante la discutii. Sursele citate au precizat ca Basescu le-a atras atentia pedelistilor ca au o problema reala cu coruptia: "Pana acum, un partid de stanga - PSD - era perceput ca fiind cel mai corupt. De cand ati venit la putere, ati inceput si voi. Sunteti un partid dreapta, dar aveti o problema cu coruptia". Basescu le-a cerut pedelistilor ca, la viitorul congres, sa adopte criterii de integritate pentru intrarea in partid si sa le aplice "in cinci zile". Secretarul general Vasile Blaga l-a contrat timid, amintindu-i ca PDL are deja asemenea criterii incluse in statut. "Zau, si poti sa-mi spui cand le-ati aplicat? Da-mi macar un singur exemplu", i-a raspuns Basescu, replica prezidentiala lasandu-l mut pe Blaga. Seful statului le-a propus pedelistilor sa o coopteze pe Monica Macovei in comisia care va elabora criteriile de integritate.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
Boc,
PDL,
media
/actualitate/politic/basescu-si-portocaliii-cum-s-a-batut-cu-stelele-partidului-in-sedinta-pdl-7937879
7937879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.