Basescu: Mandatul meu nu mai este afectat de noua Constitutie

Postat la 15 martie 2010 9 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in debutul consultarilor cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, ca mandatul sau nu va fi afectat de viitoarea Constitutie, subliniind ca orice alta abordare devine superflua.

"As avea o mare rugaminte, cel putin in ceea ce ma priveste - nimeni sa nu considere ca vreau sa impun un anumit model de Constitutie. Din punctul meu de vedere, mandatul meu nu mai este afectat de noua Constitutie. Eu imi duc mandatul pe aceasta Constitutie. De aceea, orice abordare de genul presedintele vrea sa isi intareasca puterea este superflua, pentru ca nu am legatura cu viitoarea Constitutie", a declarat Traian Basescu, inainte ca reprezentantii PNL, PSD si PC sa paraseasca reuniunea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
mandat,
Constitutie,
modificari
/actualitate/politic/basescu-mandatul-meu-nu-mai-este-afectat-de-noua-constitutie-5747195
5747195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.