Basescu e dezamagit de lipsa de solidaritate a “colegilor” Merkel si Sarkozy

Postat la 07 ianuarie 2011 45 afişări

Presedintele Traian Basescu s-a aratat, in acesta seara, dezamagit, ca nu a fost avertizat de "colegii" sai Nikolas Sarkozy si Angela Merkel despre intentia ministrilor de Interne din Franta si Germania de a semna o scrisoare comuna prin care au cerut amanarea aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

"E incorecta atitudinea celor doi ministri (de Interne n.n.) fata de Romania", a spus Basescu, dand asigurari ca romanii nu vor sta "ca ramele, ca sunt marile state ale Europei", Franta si Germania. "Cele 22 milioane de romani au dreptul la respect", a subliniat Basescu. "Ma asteptam ca macar unul dintre colegii din Consiliu, ori domnul presedinte Sarkozy, ori doamna cancelar Merkel sa spuna: « uite domnul presedinte, eu voi fi impotriva!». N-au facut-o si in Consiliu se vorbeste de solidaritate si intre noi si intre tari. Acest lucru a lipsit din portofoliul celor doua tari" , a declarat seful statului, joi seara, la postul public de televiziune, sustinand ca masura este una nemeritata.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-e-dezamagit-de-lipsa-de-solidaritate-a-colegilor-merkel-si-sarkozy-7869395
7869395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.