Basescu a spus coalitiei ca bugetul nu permite mentinerea la 2 ani a indemnizatiei de copii

Postat la 06 decembrie 2010 14 afişări

Presedintele Traian Basescu le-a spus membrilor coalitiei, in sedinta de luni, ca resursele bugetare nu permit ca perioada de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului sa fie mentinuta la doi ani si a sugerat ca aceasta durata ar trebui redusa la un an, sustin surse participante la discutie.

"Presedintele a aratat ca actualele constrangeri bugetare nu permit mentinerea la doi ani a perioadei de acordare a indemnizatiei pentru copii si a sugerat ca ar trebui redusa la un an", au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Discutiile pe tema concediului pentru cresterea copilului nu au fost finalizate, urmeaza sa aiba loc dupa-amiaza intalniri ale grupurilor parlamentare cu ministri, a declarat, luni, vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, inainte de sedinta BPN al PDL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concedii,
mame,
Basescu,
buget,
mentinere,
indemnizatie,
copii
/actualitate/politic/basescu-a-spus-coalitiei-ca-bugetul-nu-permite-mentinerea-la-2-ani-a-indemnizatiei-de-copii-7784451
7784451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.