Basescu a sarbatorit, in avans, Ziua Nationala. Unde merg politicienii

Postat la 01 decembrie 2010 23 afişări

Seful statului a ales ca in acest an sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei nu pe 1 Decembrie, ci pe 30 noiembrie si nu la parada militara de la Arcul de Triumf, ci in vizita la militarii romani in Afganistan. Astazi, Traian Basescu se va afla in Kazahstan, unde participa la Summitul OSCE.

Imbracat lejer, cu pantaloni sport negri, cu camasa bleu si cu pulover bleu si cu o jacheta bleumarin, Traian Basescu a ajuns marti dimineata in Afganistan. Prima oprire: Kandahar. Trei elicoptere Black Hawk ale armatei americane i-au preluat pe membrii delegatiei, din care mai faceau parte, printre altii, si ministrul Apararii, Gabriel Oprea, precum si ambasadorul american Mark Gittenstein. Dupa ce a ajuns la Qalat, cu zambetul pe buze, Basescu le-a vorbit celor prezenti despre conditia esentiala pentru ca Romania, NATO in ansamblu, sa se retraga din Afganistan: indeplinirea misiunii, respectiv ireversibilitatea, precum si consolidarea securitatii acestui stat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-a-sarbatorit-in-avans-ziua-nationala-unde-merg-politicienii-7766694
7766694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.