Antonescu: Vrem sa vedem daca FMI mai are incredere in Guvern

Postat la 09 mai 2010 11 afişări

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, inainte de intalnirea cu reprezentantii FMI, ca va discuta despre istoria raporturilor Fondului cu Guvernul, daca Fondul a aflat cum si unde s-au dus banii pe care i-a imprumutat Romaniei, si daca FMI mai are incredere in Guvern.

"Vom discuta despre situatia economica a Romaniei, o istorie a raporturilor FMI cu acest guvern, daca din punctul dumnealor de vedere e important sa fie o politica transparenta a guvernului, daca dansii au aflat cum si unde s-au dus banii pe care i-au imprumutat pana acum, in ce consta minunea pe care ar savarsi-o sau ar fi savarsit-o guvernul Romaniei si daca mai au incredere in guvern si le vom prezenta si punctele noastre de vedere referitoare la faptul ca, dincolo de raporturile intre creditor si datornic, exista problema supravietuirii si dezvoltarii economice", a declarat presedintele PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
FMI,
discutii,
PNL,
Crin Antonescu,
incredere,
Guvern
/actualitate/politic/antonescu-vrem-sa-vedem-daca-fmi-mai-are-incredere-in-guvern-6103074
6103074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.