Antonescu: Plecarea Guvernului Boc, un prim pas către soluţionarea crizei politice

Postat la 06 februarie 2012 11 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că demisia Guvernului Emil Boc reprezintă un prim pas către soluţionarea crizei politice, el apreciind că astfel se deschide calea către declanşarea alegerilor anticipate parlamentare.

"Plecarea Guvernului Boc e un prim pas către soluţionarea crizei politice. Este deschiderea drumului către alegeri anticipate, este singura formulă democratică, solidă, pentru reaşezarea vieţii politice româneşti pe un făgaş normal", a spus Antonescu. În opinia sa, demisia Guvernului Boc e un fapt bun pentru România. "Demisia Guvernului Boc este un fapt bun pentru România. Este o victorie a tuturor celor care de la începutul anului au protestat cerând o schimbare politică majoră. Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt, mai mincinos Guvern din istoria României, cel puţin de după 1989", a spus Antonescu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
antonescu,
guvern,
boc
/actualitate/politic/antonescu-plecarea-guvernului-boc-un-prim-pas-catre-solutionarea-crizei-politice-9209651
9209651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.