Antonescu: Logica democratica nu exclude o colaborare chiar si cu un partid de stanga

Postat la 06 martie 2010 16 afişări

Candidatul la şefia PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, odată cu prezentarea moţiunii sale politice, că, deşi PSD este un adversar politic, "logica democratică nu exclude posibilitatea colaborării, la guvernare sau în opoziţie, chiar şi cu un partid de stânga".

Antonescu a aratat ca, in conditiile in care mai sunt aproape 1000 de zile pana la alegerile locale si parlamentare din 2012, PNL se află in fata unei decizii capitale de natura strategica: incearca sa isi conserve statutul de partid intermediar, cautand oportunitati si combinatii de guvernare in care joaca un rol secundar sau isi asuma obiectivul politic de a deveni un partid mare, in sens electoral, de peste 30%, capabil sa castige alegeri in orice forma a legii electorale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/antonescu-logica-democratica-nu-exclude-o-colaborare-chiar-si-cu-un-partid-de-stanga-5720592
5720592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.