Antonescu, despre numirea premierului: Cu suspendarea presedintelui lucrurile merg inainte

Postat la 03 august 2011 9 afişări

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la B1Tv, ca la desemnarea premierului trebuie respectat rezultatul alegerilor, el precizand, legat de afirmatiile sefului statului pe acest subiect, ca "prin suspendarea presedintelui lucrurile merg inainte".

El a tinut sa precizeze ca PNL nu va mai colabora niciodata cu Traian Basescu si cu partidul acestuia. Antonescu a spus la B1Tv ca seful statului demonstreaza, prin declaratiile de marti seara, ca nu doreste sa tina cont de vointa poporului exprimata la alegeri. Potrivit lui Antonescu, Basescu doreste ca, indiferent de rezultatul alegerilor, sa il nominalizeze premier pe Emil Boc. Liderul PNL a mentionat ca rezultatul alegerilor din 2012 va fi respectat "cu domnul presedinte sau fara". "Cu suspendarea presedintelui lucrurile merg inainte", a spus Antonescu in acest context. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la B1TV, comentand procentele USL din sondaje, ca in Constitutie se vorbeste, legat de desemnarea premierului, despre partidul care castiga majoritatea absoluta, si nu despre aliante.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
antonescu,
pnl,
suspendare,
presedinte,
basescu
/actualitate/politic/antonescu-despre-numirea-premierului-cu-suspendarea-presedintelui-lucrurile-merg-inainte-8560623
8560623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.