Adrian Nastase anunta ca nu mai candideaza la sefia PSD. Cum comentati?

Postat la 15 februarie 2010 9 afişări

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a anuntat, luni, ca a decis sa nu mai candideze la functia de presedinte al partidului, pentru ca nu doreste sa participe la "un circ prost scris”.

"Nu am de gand sa legitimez prin participarea mea la aceasta competitie o competitie in care nu cred. (...) Am o mult prea mare pretuire pentru mine insumi", a mai declarat Nastase.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Adrian Nastase s-a clasat de altfel in fruntea optiunilor celor care si-au exprimat optiunea in cadrul unui sondaj desfasurat pe www.businessmagazin.ro, in perioada 31 ianuarie - 15 februarie.

Dintr-un total de 1451 de voturi exprimate, 38,87% dintre respondenti au considerat ca Adrian Nastase va castiga sefia PSD la alegerile interne care se vor desfasura la finalul acestei saptamani. Cristian Diaconescu a intrunit 29,98% dintre optiuni in timp ce actualul presedinte al PSD, Mircea Geoana, a intrunit 15,44%.

Miron Mitrea va fi noul presedinte al PSD dupa optiunea a 7,79% dintre votantii sondajului in timp ce Andrei Alexandru a fost indicat de 2,07% din respondenti.

Cum comentati retragerea lui Adrian Nastase din cursa pentru sefia PSD? Cine considerati ca va fi presedintele partidului dupa alegerile de la Congresul din aceasta saptamana?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PSD,
Adrian Nastase,
congres,
alegeri
/actualitate/politic/adrian-nastase-anunta-ca-nu-mai-candideaza-la-sefia-psd-cum-comentati-5525205
5525205
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.