Politia Rutiera schimba Legea Circulatiei pentru ca „soferii agresivi“ sa fie pedepsiti

Postat la 06 aprilie 2010 20 afişări

In prezent, Codul Rutier prevede amenzi pentru injuraturi si semne obscene. Seful Politiei vrea sa schimbe legea pentru ca si "depasirile repetate, franarea brusca cu intentie" sa fie pedepsite.

"Uitati-va ce se intampla: se bat, se arunca pe capota", spune comisarul-sef Lucian Dinita, intr-un inter¬viu pentru Gandul . Seful Politiei Ru¬tiere sustine ca institutia pe care o conduce le-a facut deja parlamentarilor o lista de comportamente "agresive" in trafic. Cateva dintre exemple: "depasirile repetate, in zigzag ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
legislatie,
rutier,
Politie,
lege,
soferi,
pedepse
/actualitate/politia-rutiera-schimba-legea-circulatiei-pentru-ca-soferii-agresivi-sa-fie-pedepsiti-5818591
5818591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.