Politia Rutiera a pus azi dimineata in functiune radarele invizibile

Postat la 19 martie 2010 52 afişări

Incepand de la ora 6 dimineata, Politia Rutiera a pus in functiune 300 de radare invizibile in 32 de judete si in municipiul Bucuresti. In primele ore au fost aplicate peste 100 de amenzi pentru depasirea vitezei.

Prima amenda a fost acodata unui vitezoman din Capitala. Radarele sunt amplasate pe cele doua autostrazi dar si pe unele drumuri nationale. Este vorba, in principal, de DN1, DN2 si DN7, in special in locurile cunoscute drept "puncte negre", ca urmare a faptului ca in zonele respective s-au produs cele mai multe accidente de circulatie. Unul dintre drumurile cu cele mai multe radare este DN2, care traverseaza practic opt judete. Teoretic, pe un traseu de 500 km pot exista pana la 80 de radare. De asemenea, noile radare au fost amplasate si in Bucuresti precum si in marile orase, tot in zona asa ziselor "puncte negre".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
radare,
control,
rutier,
soferi,
viteza
/actualitate/politia-rutiera-a-pus-azi-dimineata-in-functiune-radarele-invizibile-5759807
5759807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.