Poliţia din Australia avertizează: Hărţile Apple pot fi periculoase pentru şoferi

Postat la 10 decembrie 2012 15 afişări

Poliţia din Australia a avertizat luni şoferii că hărţile furnizate de Apple pentru iPhone, prin intermediul unei aplicaţii lansate de companie, pot fi periculoase, după ce a salvat mai mulţi şoferi rătăciţi în zone izolate, potrivit portalului CNET.

Pe parcursul a câteva săptămâni, poliţia a fost nevoită să intervină pentru a ajuta 6 şoferi care au folosit Apple Maps pentru a naviga către un oraş, dar au ajuns într-un parc naţional.

Apple ştie că aplicaţia de hărţi este slabă şi chiar a recomandat clienţilor să folosească servicii rivale, iar poliţia din Australia sugerează că o astfel de decizie ar putea chiar salva vieţi, potrivit CNET.

Unele dintre persoanele salvate de poliţie au rămas izolate până la 24 de ore fără apă şi mâncare, după ce hărţile Apple i-au condus într-un parc naţional, la 70 de kilometri de oraşul unde voiau să ajungă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Poliţia,
Australia,
Apple,
harta
/actualitate/politia-din-australia-avertizeaza-hartile-apple-pot-fi-periculoase-pentru-soferi-10381636
10381636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.