POLEIUL face VICTIME: Peste 70 de persoane cu traumatisme, luxaţii şi entorse după ce au căzut

Postat la 11 ianuarie 2013 16 afişări

Peste 70 de persoane cu avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri dimineaţa, după ce au căzut şi au suferit fracturi, entorse, luxaţii sau traumatisme din cauza poleiului, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu.

"În primele trei ore ale dimineţii am avut 291 de solicitări, iar dintre acestea 46 au fost pentru suspiciuni de fracturi, entorse, luxaţii, iar alte 28 au fost pentru traumatisme prin cădere", a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov.

Pentru a evita accidente de acest fel, managerul SABI a făcut câteva recomandări.

Astfel, ar fi bine ca doamnele să renunţe la încălţămintea cu toc şi să folosească ghete cu talpă de cauciuc cu striaţii adânci, tip bocanci. În cazul în care nu există o astfel de încălţăminte ar fi bine ca pe talpa încălţămintei să fie lipită o bandă adezivă sau "deşi e mai puţin estetic" peste gheată să îşi pună un ciorap. De asemenea este recomandat mersul cu paşi mici, cu multă grijă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Victime,
luxaţii,
entorse
/actualitate/poleiul-face-victime-peste-70-de-persoane-cu-traumatisme-luxatii-si-entorse-dupa-ce-au-cazut-10452661
10452661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.