PNL, înaintea şedinţei pentru Ministerul Transporturilor: Decizia instanţei în cazul Silaghi este definitivă

Postat la 16 iulie 2013 37 afişări

PNL precizează că decizia de clasare emisă de Curtea de Apel Oradea în cazul promovat de ANI împotriva deputatului Ovidiu Silaghi este definitivă şi irevocabilă, formaţiunea liberală amintind şi că acesta a mai fost ministru al Transporturilor în perioada mai-decembrie 2012.

PNL, înaintea şedinţei pentru Ministerul Transporturilor: Decizia instanţei în cazul Silaghi este definitivă

 "Hotărârea de clasare a fost emisă de către Curtea de Apel Oradea în data de 12 aprilie 2013. Hotărârea acestei instanţe este definitivă şi irevocabilă şi nu poate fi atacată cu recurs în nicio instanţă. Prin această clasare subiectul este închis şi nicio instanţă sau instituţie a statului nu mai cercetează în vreun fel acest dosar", se arată într-un comunicat al PNL remis marţi agenţiei MEDIAFAX.

PNL arată că "informaţiile vehiculate în presă cum că ANI ar fi făcut recurs sunt greşite şi fără fundament".

"Tema a fost promovată ca subiect de presă în ultimele zile pe fondul speculaţiilor posibilei numiri a lui Ovidiu Silaghi la şefia Ministerului Transporturilor. Menţionăm că Ovidiu Silaghi a fost ministru al Transporturilor în perioada mai - decembrie 2012, timp în care a demarat introducerea managementului privat în companiile subordonate ministerului şi a iniţiat modificările cerute de Comisia Europeană pentru ridicarea pre-suspendării finanţărilor pe POS Transporturi", se mai arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pnl-inaintea-sedintei-pentru-ministerul-transporturilor-decizia-instantei-in-cazul-silaghi-este-definitiva-11126004
11126004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.