PMP cere demisia conducerii ANRE: „Electricianul lui Dragnea şi toţi sinecuriştii PSD, PNL şi UDMR să plece din funcţie”

Postat la 20 ianuarie 2022 94 afişări

PMP cere demisia conducerii ANRE: „Electricianul lui Dragnea şi toţi sinecuriştii PSD, PNL şi UDMR să plece din funcţie”

Partidul Mişcarea Populară solicită demisia/demiterea întregii conduceri a ANRE pentru modul în care această instituţie a gestionat punerea în aplicare a legislaţiei adoptate de Parlamentul României pentru plafonarea şi compensarea facturilor la gaze naturale şi electricitate.

„La fel cum s-a întâmplat şi la ASF în cazul falimentului CityInsurance, Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie a fost mai preocupată să îi protejeze pe cei cărora ar trebui să li se impună regulile decât pe cetăţenii români. O instituţie a statului român care ar trebui să asigure tocmai respectarea legii de către companii şi să împiedice abuzurile a creat cadrul necesar spolierii oamenilor prin facturi uriaşe abuzive.

Nu ştim dacă este vorba de rea-credinţă sau de incompetenţă crasă, dar electricianul lui Dragnea, fostul deputat PSD Dumitru Chiriţă, trebuie urgent să fie demis din fruntea ANRE. Nimic nu l-a recomandat vreodată pentru acest post în afară de slugărnicia faţă de Daddy comutată în sărutarea condurului lui Marcel Ciolacu. Pur şi simplu, ANRE a devenit un cimitir al elefanţilor politici tip Chiriţă (care a fugit în Caraibe să plângă de grija facturilor românilor) şi un sat de vacanţă pentru clientela politică a partidelor aflate la Putere. Dovadă în acest sens stă şi numirea recentă, cu voturile PSD, PNL şi UDMR în Parlament, a fratelui lui Paul Stănescu în conducerea ANRE”, este mesajul PMP

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anre,
demisie,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.