PMB va aloca 19,6 milioane de euro pentru modernizarea şi reabilitarea vechiului sediu

Postat la 27 aprilie 2013 16 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) va aloca 19,6 milioane de euro, fără TVA, pentru modernizarea şi reabilitarea vechiului său sediu din Bulevardul Regina Elisabeta, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat sâmbătă de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

PMB va aloca 19,6 milioane de euro pentru modernizarea şi reabilitarea vechiului sediu

 Suma de aproximativ 19,6 milioane de euro, fără TVA, va fi asigurată din bugetul municipalităţii, lucrările de modernizarea şi reabilitare a fostului sediu al Primăriei Capitalei al urmând să fie finalizate în teremen se doi ani de la începere.

Proiectul are în vedere şi transformarea mansardei imobilului în spaţii destinate birourilor, cu o suprafaţă totală de 2.000 de metri pătraţi, amenajarea şi dotarea corespunzătoare a unei arhive în subsolul imobilului, precum şi amenajarea şi dotarea la standarde europene a sălii Consiliului General.

Sunt prevăzute în proiect şi realizarea lucrărilor de arhitectură, refacerea spaţiilor interioare, refacerea tuturor instalaţiilor existente şi montarea unei centrale termice performante, precum şi lucrări de anvelopare exterioare de conservare şi restaurare a elementelor de faţadă având în vedere valoarea istorică a clădirii care este monument istoric de categoria A.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pmb-va-aloca-19-6-milioane-de-euro-pentru-modernizarea-si-reabilitarea-vechiului-sediu-10809637
10809637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.